10 trasaturi ale persoanelor sigure pe ele

Trebuie citite

Increderea de sine este caracterizata prin credinta persoanei ca poseda abilitatea de a realiza orice isi propune. Insa, poate fi destul de greu de gasit un echilibru solid. Prea multa incredere in tine si poti fi interpretat precum o persoana increzuta, lovindu-te de obstacole neprevazute; pe de cealalta parte, daca ai prea putina incredere in tine, iti va fi frica sa iti asumi unele sarcini si sa profiti de oportunitati – la scoala, la locul de munca, in viata ta sociala si tot asa.Ati intalnit pana acum o persoana care pur si simplu va fascina doar prin prezenta ei? Prin felul in care vorbesc, in care merg, postura atunci cand stau in picioare sau sunt asezati…intelegeti voi. Unii oameni debordeaza de calitati iradiante ce ii atrag pe cei din jur. In schimb, altii sunt total lipsiti de orice calitate interna demna de a fi perceputa de cei din jur.

Atunci cand vorbesc, devin captivanti. Atunci cand tu vorbesti, te asculta. Se formeaza o conexiune reciproca – nu neaparat romantica – care va lasa cu dorinta de a-i mai vedea sau de a-i mai asculta.

Tony Robbins este un astfel de exemplu. Fie ca sunteti un fan al lui sau nu (inclusiv autorul), acest aspect este irelevant. Multimea de fani ai sai este un indicativ al calitatilor sale fascinante ce atrag milioane de persoane.

O puteti numi incredere in sine, carisma, alura, sarm, magnetism, etc; unii oameni pur si simplu au acel quelque chose de care cei din jur se indragostesc.

In cadrul acestui articol, vom analiza 10 trasaturi a celor care isi pun bazele doar in propriile puteri. Haideti sa incepem!

10 trasaturi a persoanelor sigure pe ele

1. Limbajul corporal corect
Cei care prezinta un nivel ridicat de incredere in propria persoana emana aceasta trasatura prin pura existenta a lor pe Pamant. A nu se intelege ca persoanele care au aceasta calitate se simt mereu asa, dar ei inteleg importanta aparentelor in fata celor din jur.

Mai mult, stiu ca postura pe care o adopta se coreleaza extrem de bine cu starea interioara – o legatura corp – constiinta.

2. Un real interes pentru persoanele din jur
Majoritatea dintre noi incearca sa gaseasca un raspuns atunci cand o persoana ne vorbeste. Facem astfel pentru ca „linistea inconfortabila” este un lucru nenatural si incomodant – un produs total gresit al presiunii sociale.

Onestitatea adevarata se afla in depasirea nevoii de a parea interesant atunci cand vorbim si folosirea acelei energii pentru a o investi mai departe in oameni.

3. Curiozitatea
Conversatiile cu o singura persoana intr-un cadru mai mare de oameni nu este deloc interesanta (sau respectuoasa). Cei care inteleg ca toata lumea are propria poveste si apreciaza acest aspect, vor fi mai predispusi spre a-i atrage pe cei din jur.

Incurajati-i pe cei cu care purtati o conversatie sa vorbeasca despre viata lor si nu incercati sa omiteti detaliile aferente.

4. Impart centrul atentiei

Citeste continuarea articolului aici: 10 trasaturi ale persoanelor sigure pe ele

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate