11 semne ca partenerul te doreste din iubire, nu doar pentru sex

Trebuie citite

Dorinta este temporara, atractia este placuta, dar iubirea este cel mai important lucru dintre toate. Fara iubire, dorinta si atractia vor fi intotdeauna efemere. – Danielle Steel
Precum puncteaza Judith Viorst, „Dorinta este cea care va motiveaza, chiar si atunci cand nu vreti sa fiti impreuna. Iubirea este cea care va face sa fiti impreuna, chiar si atunci cand nu exista vreo dorinta carnala la mijloc.” De multe ori, va fi greu sa va dati seama de intentiile adevarate ale partenerilor.

Intotdeauna vor exista persoane care va vor dori pentru ceea ce puteti face pentru ele, fie ca este vorba despre un efort emotional pe care nu trebuie sa il rasplateasca sau doar sex. Atat barbatii, cat si femeile se chinuie sa gaseasca parteneri care nu vor simple aventuri. Poate fi destul de dezamagitor si descurajator sa revii dupa o intamplare nefericita.

Insa, nu toata lumea actioneaza la fel cand este vorba de relatii. Exista metode prin care va puteti da seama daca partenerii vostri au sentimente reale si va doresc din iubire.

Iata cele 11 semne ca partenerii va doresc din iubire, nu pentru sex

1. Demonstreaza interes pentru viata si bunastarea ta

Va veti da seama daca partenerilor vostri le pasa de voi ca persoane, nu doar de aspectul erotic, cand demonstreaza un interes real pentru vietile, opiniile, gandurile si ideile voastre. Daca exista un lucru care va pasioneaza cu adevarat, partenerii vostri ar trebui sa se arate interesati, chiar daca tot ceea ce fac este sa va asculte cum vorbiti intr-una despre respectivul subiect.

Pe de alta parte, „daca se gandesc doar la sex, nu vor investi foarte mult timp in conversatii. Si, de obicei, vor cere direct sa intretineti relatii intime,” spune terapeuta licentiata pe probleme familiale si de casnicie, Lianne Avila.

2. Are grija de tine cand nu te simti bine

Un individ care cauta doar sex nu va demonstra niciun pic de interes in a avea grija de tine cand starea ta de sanatate este precara. In schimb, un partener care va dori sa te vada chiar si in zilele in care raceala te-a acaparat cu totul va ramane langa tine pentru mai mult timp.

Te va iubi chiar si atunci cand nu arati cel mai bine si singurul lucru pe care il va dori este sa iti readuca sanatatea. Precum mentioneaza experta in relatii, Margaret Paul, „In loc sa te simti pacalit cand partenerul doreste ceva de la tine, vei castiga bucuria ca ai reusit sa oferi si sa iti sustii partenerul in mai multe moduri.”

3. Vrea sa vorbeasca cu tine si sa isi arate interesul

Initierea conversatiilor este una dintre caile prin care oamenii isi arata interesul pentru ceea ce altii au de spus. Daca partenerii vostri nu par interesati sa interactioneze cu voi si intalniti dificultati in a relationa cu ei, s-ar putea sa nu fie interesati de lucrurile pe care le aveti de spus. Insa, cand observati ca exista o egalitate in acest sens, cel mai probabil, este vorba de iubire.

4. Se gandeste mereu la tine

Fie ca este adevarat sau nu, vei avea aceasta impresie cand partenerul tau este indragostit cu adevarat. Ai putea descoperi ca iti face cadouri, iti aduce flori sau face un lucru extrem de simplu, precum sa iti gateasca preparatul favorit. Probabil, acele persoane interesate doar de sex nu se vor deranja sa va creeze impresia ca sunteti iubiti sau apreciati prin astfel de metode.

Citeste continuarea articolului aici: 11 semne ca partenerul te doreste din iubire, nu doar pentru sex

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate