5 trucuri pentru a eficientiza spatiul din hol

Trebuie citite

Decorul holului de la intrare trebuie sa reflecte obiceiurile, nevoile si personalitatea locatarilor. Holul nu trebuie sa contina o aglomerare de pantofare, cuiere si obiecte pe care nu stii unde in alta parte sa le pui. Pe de alta parte, un hol din care lipsesc piesele esentiale de mobilier nu-si indeplineste scopul si iroseste spatiul.

Holul este o incapere complicata in care vrei sa creezi o atmosfera primitoare pentru ca aici are loc primul contact al oaspetilor cu casa ta.

Adauga cateva solutii ingenioase de depozitare si vei obtine un hol atragator si perfect organizat.

Mai jos iti vom dezvalui cateva trucuri pe care le poti folosi cand amenajezi aceasta incapere.

Separa obiectele in functie de proprietar

Cei mici isi amesteca mereu tenisii printre pantofii tai, nimeni nu-si mai gaseste umbrela, iar cineva a plecat de dimineata cu un fes care nu-i apartinea? Ce bine ar fi daca toata lumea si-ar putea gasi imediat lucrurile atunci cand au nevoie de ele, nu-i asa?

Foloseste pantofare inalte, cu mai multe rafturi, in asa fel incat fiecare membru al familiei sa-si poata aseza incaltamintea pe cate un raft.

Citeste continuarea articolului aici: 5 trucuri pentru a eficientiza spatiul din hol

{{clean2}}

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate