6 modalitati prin care Atis (Marul de zahar) mentine sanatatea

Trebuie citite

Atis este numele Filipinez pentru marul de zahar sau mar cremos. Marul de zahar este un copacel ce creste intre 300 si 600 de centimetri la maturitate si are fructe in forma de inima, cu tuberculi poligonali si frunze lunguiete. Fructele sale sunt albe, dulci la gust si au seminte inchise la culoare.Acest fruct seamana cu un con de brad, dar este dulce. Conform Diviziei de Agricultura al Universitatii Purdue, uleiul obtinut din miezul semintelor de atis poate fi folosit pentru gatit precum si in industria parfumurilor. Semintele sunt extrem de toxice si trebuie sa fie trecute printr-un tratament special inainte de a deveni comestibile.

Beneficiile fructului Atis (Marului de zahar) pentru sanatate

1. Are proprietati antioxidante
Un studiu din 2011, publicat in Jurnalul pentru Cercetari Farmaceutice, a analizat marul de zahar pentru a putea vedea daca acesta contine orice fel de compusi folositori pentru sustinerea nutritionala sau pentru tratamente medicale. Rezultatele acestor cercetari au aratat ca marul cremos prezinta o activitate de curatare a radicalilor liberi, fiind un antioxidant eficient.

2. Ajuta la prevenirea astmului

Citeste continuarea articolului aici: 6 modalitati prin care Atis (Marul de zahar) mentine sanatatea

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate