8 lucruri mai intime decat sexul ce vor sta la baza unei relatii fericite

Trebuie citite

Cand ne gandim la intimitate, mintile noastre se indreapta automat la aspectul sexual. Oh, nu te mai uita asa. Stii si tu ca te-ai gandit la prostioare in momentul in care ai citit cuvantul intimitate. Adevarul fie spus, sexul este un element important al intimitatii.Intr-adevar, pe langa sarcina, este cel mai apropiat lucru pe care il vei face cu o alta persoana. Dar este sexul singura cale prin care oamenii pot gasi intimitatea? Raspunsul este nu. Intimitatea se construieste prin mai multe abordari diferite. Iata o lista si, acum, zburati, micutilor! Mergeti si gasiti-va intimitatea langa persoanele pe care le iubiti!

Calatoriile

Aventurile impreuna cu partenerul vor fi foarte distractive, iar asta este un fapt. Va fi foarte palpitant sa vedeti lumea si sa descoperiti toate lucrurile minunate pe care diferitele culturi le au de oferit. Veti crea o legatura. Veti forma amintiri.

Veti face nenumarate poze si veti primi infinit de multe aprecieri pe Instagram; dar, totodata, veti deveni mai intimi unul fata de altul prin cai mai putin romantice. In primul rand, mersul la toaleta.

Fiecare dintre voi va avea nevoie sa mearga la toaleta, iar acest lucru va va aduce mai aproape unul fata de altul. Daca nu locuiati impreuna inainte de vacanta, ai putea descoperi ca partenerul tau prefera sa se trezeasca foarte devreme si canta in liniste Mr. Sun.

Ai putea sa dezvolti ganduri criminale din cauza faptului ca este atat de fericit/fericita dimineata sau din cauza faptului ca se refera la soare precum Domnul Soare.

Ati putea invata impreuna si ai putea intelege modul in care persoana de langa tine percepe lucrurile, ceea ce este mereu interesant de vazut.

Poate ca are o pasiune pentru istorie, iar tu preferi sa te intinzi la soare pentru cateva ore, facand nimic. Veti invata sa faceti compromisuri in aceasta vacanta, iar tu iti vei testa abilitatea de a lua decizii pentru amandoi, ca o echipa. Inevitabil, aceste lucruri va vor aduce la un alt nivel de intimitate.

Companie

Citeste continuarea articolului aici: 8 lucruri mai intime decat sexul ce vor sta la baza unei relatii fericite

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate