Alegerea tablourilor pentru locuinta ta

Trebuie citite

De multe ori ne concentram toate eforturile pentru a obtine un decor perfect prin alegerea mobilierului fundamental pentru fiecare camera, dar nu acordam atentie faptului ca micile detalii sunt cele care fac diferenta in decorarea interioara.

Arta este cel mai bun mod de a face orice spatiu mai personal, de aceea nu poate lipsi niciodata dintr-o casa.

Cu siguranta ca, de mai multe ori, te-ai oprit sa contemplezi operele de arta pe care le ai acasa, ti-ai lasat mintea sa calatoreasca spre un peisaj pe care l-ai vazut intr-o fotografie sau te-ai gandit ca peretii casei tale ar avea nevoie de mai multe opere de arta.

Pentru a te ajuta sa iti umpli casa de arta, iti vom da cateva sfaturi atunci cand vine vorba de abordarea unui perete alb, astfel incat rezultatul sa fie foarte atragator pentru ochi.

Tine cont de dimensiuni

Un tablou poate transforma o camera mica intr-un spatiu generos doar prin efectul sau vizual.

In acelasi timp, o piesa de arta nepotrivita sau agatata pe peretele gresit poate intuneca incaperea, facand-o sa para mult mai inghesuita decat este de fapt.

Astfel, alegerea dimensiunii este foarte importanta cand vine vorba de tablouri. Daca ai un living spatios si un perete gol, poti fi creativ fara prea multe limite.

Alege un tablou mare ori un tablu tip canvas, format din mai multe piese, sau creeaza un aranjament din mai multe tablouri de diverse dimensiuni.

Este esential sa acoperi spatiul intr-un mod echilibrat, fara sa lasi prea mult loc liber si fara sa aglomerezi vizual peretele.

In cazul unui dormitor de dimensiuni reduse, opteaza pentru tablouri medii, care sa nu ocupe foarte mult loc, ci mai degraba sa puncteze in mod subtil spatiile cheie, facand totul sa para mai ordonat si mai confortabil.

Nu in ultimul rand, tablourile mici, in rame subtiri, sunt excelente atunci cand le combini intr-o structura coerenta.

De exemplu, poti agata o succesiune de trei sau patru mini-tablouri in linie dreapta, verticala sau orizontala, pentru a crea o poveste pe unul dintre peretii unui hol sau chiar pe peretele din bucatarie.

Citeste continuarea aici: Alegerea tablourilor pentru locuinta ta

{{clean2}}

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate