Amenajarea unei case proaspat cumparate

Trebuie citite

Decorul din casa noastra va reprezenta intodeauna personalitatea fiecaruia dintre noi.

Pentru o casa asa cum ai visat trebuie sa ai inspiratie, si, sa stii sa alegi stilul care ti se potriveste, sa decizi necesitatile functionale si sa vezi de ce mobilier ai avea nevoie.

Culorile pe care le vei folosi sunt foarte importante si ele, oferirndu-ti de multe ori confortul si relaxarea de care ai nevoie, si nu in ultimul rand, planificarea si masurarea spatiului de care dispui.

Pentru o mai buna organizare iti oferim idei de amenajare care, cu siguranta iti vor fi de folos si primii pasi care trebuie facuti pentru un nou inceput.

Renunta la obiectele vechi

Atunci cand te muti intr-o casa noua, trebuie sa te pregatesti pentru nou inceput, asa ca e cazul sa renunti la obiectele vechi si deteriorate, care nu mai pot fi folosite. Daca ai pastrat pana acum electrocasnicele vechi, e timpul sa scapi de ele, pentru ca vor ocupa degeaba loc in noua ta casa si nici nu iti vor fi de folos.

Nu cumpara totul din prima

Poate ca la inceput vei avea impresia ca noua ta casa este prea spatioasa, insa iti recomandam sa nu exagerezi cu achizitionarea pieselor de mobilier. Pentru inceput poti cumpara doar lucrurile esentiale pentru casa ta, iar pe parcurs poti achizitiona diverse accesorii sau piese de mobilier pe care le consideri potrivite pentru designul locuintei tale.

Alege un design in ton cu personalitatea ta

Inainte de a achizitiona primele accesorii pentru casa ta si noile piese de mobilier, poti alege un anumit stil in care doresti sa iti amenajezi intreaga locuinta. Daca iti doresti un look modern, alege un stil minimalist sau contemporan, iar daca vrei o atmosfera romantica, alege un design clasic sau vintage. Incearca sa alegi un stil care sa se potriveasca si cu personalitatea ta, pentru a te simti cat mai confortabil in noua ta locuinta.

Incepe cu amenajarea dormitorului

Citeste continuarea aici: Amenajarea unei case proaspat cumparate

{{clean2}}

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate