Avril, secrete naturale pentru o manichiura perfecta

Trebuie citite

Cine poate concura cu francezii cand vine vorba despre eleganta? Producatorii cosmeticelor Avril au reusit sa creeze lacuri de unghii naturale, fara substante cu toxicitate ridicata responsabile de numeroase boli si afectiuni. Putem vorbi despre culoare si stralucire intensa intr-o textura care acopera perfect suprafata unghiilor chiar de la aplicarea primului strat.
Lacurile de unghii Avril produse in Franta nu contin formaldehide, toluen, xylene, ftalati, camfor, parabeni si se incadreaza in gama ojelor minerale naturale. Prin urmare sunt sanatoase pentru unghii, rezistente, confera unghiilor o culoare intensa si durabila si se aplica uniform datorita periei fine, fara a lasa dungi inestetice.

O sa-ti placa in mod sigur, mai ales ca au un timp de uscare extrem de rapid si se pastreaza intact pe unghii timp de mai multe zile. Sunt produse care nu ataca unghia, nu ii schimba culoarea si nu o deshidrateaza. Pot fi folosite in deplina siguranta si de viitoarele mamici.

Ojele Avril fac parte din gama adresata inclusiv veganilor, deoarece nu au in compozitie ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Paleta de culori Avril este foarte bogata. Vei fi fascinata de gama diversificata: de la lacuri incolore la nuante de bleu azur, burgundy, rosu-portocaliu, rosu intens, chocolate, coral, french white, french rose, ultraviolet, roz bonbon, verde, turcoaz sau ultraviolet, lacurile de unghii Avril te asteapta sa le incerci.

Sticluta are o dimensiune convenabila, contine 7ml de lac, fiind nici prea mare, nici prea mica. In orice caz, majoritatea ojelor ajung sa se usuce cu mult timp inainte de a trece de jumatate, asa ca un recipient mai micut este o idee foarte buna.

Citeste continuarea articolului aici: Avril, secrete naturale pentru o manichiura perfecta

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate