Beneficiile consumului de ulei de masline

Trebuie citite

Inca din cele mai vechi timpuri, uleiul de masline a fost considerat un dar de la zei, un medicament dat oamenilor chiar de natura.

Si nu intamplator locuitorii Mediteranei, care consuma in mod regulat ulei de masline, isi pastreaza tineretea, frumusetea si sanatatea multi ani. Principalul secret al uleiului de masline este compozitia sa unica.

Este un adevarat depozit de componente utile care sunt absorbite de corpul uman cu aproape 100%. Uleiul de masline contine o cantitate mare de antioxidanti si vitamina E, care ajuta la asimilarea vitaminelor A, K. Rezultatul unei astfel de „reactii in lant” naturale, este o intinerire generala a organismului, imbunatatind starea pielii, parului, unghiilor.

Ulei de masline extravirgin

Uleiul de masline extravirgin poate fi asemanat cu sucul proaspat al maslinelor, fara aditivi sau conservanti. Este un ulei care se obtine prin presarea pur mecanica a maslinelor, adica fara a folosi aditivi chimici sau biochimici.

In timpul producerii acestui ulei de maslinele extravirgin, maslinele nu sunt supuse niciunei prelucrari, cu exceptia spalarii, decantarii, centrifugarii si filtrarii. Este un produs de cea mai inalta calitate si modul in care este produs, nu s-a schimbat din zilele Egiptului antic.

Peste tot in lume este numit „aur lichid”.

Ulei de masline contraindicatii

Uleiul de masline se caracterizeaza prin proprietati coleretice, asa ca nu trebuie sa abuzezi de produs in prezenta colecistitei. Deoarece uleiul de masline prezinta contraindicatii in acest caz, este mai bine sa consulti medicul.

Masca de par cu ulei de masline

Din fericire, uleiul de masline poate fi folosit pentru a face o masca pentru orice tip de par. Masca de par cu ulei de masline poate fi utilizata daca ai parul uscat, poros, fin sau fragil.

De asemenea, daca ai probleme cu caderea parului sau daca acesta creste incet. In plus, fata de samponul medicamentos, poti utiliza masca de par cu ulei de masline daca ai matreata.

Citeste continuarea aici: Beneficiile consumului de ulei de masline

{{clean2}}

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate