Calmeaza instant durerile de spate cu aceste miscari Tai-Chi

Trebuie citite

Conform programului Global Burden of Disease din 2010, la nivel global, durerile de spate reprezinta principala cauza pentru dezvoltarea dizabilitatilor. Cu toate ca majoritatea durerilor de spate nu sunt asociate vreunei boli serioase, pot fi inconfortabile si, uneori, pot fi atat de dureroase, incat persoana va fi nevoita sa lipseasca de la munca sau sa isi abandoneze unele activitati.Unul dintre primele tratamente aplicate pentru durerile de spate este medicamentatia. Medicamentele sunt eficiente, dar pot induce si efecte secundare. Pentru a reduce dependenta de aceste droguri, pentru a-si imbunatati starea generala de sanatate si bunastarea, multe persoane ce sufera de dureri acute sau cronice de spate vor practica Tai-Chi.

Ce este Tai-Chi?
Se crede ca Tai-Chi a fost inspirat din tai-chi-quan, un tip de arte martiale din China. Urmeaza principiul de miscari blande, lente, iar obiectivul este de a vindeca persoana de dureri sau alte boli.

Precum in cazul acupuncturii, se crede ca qi (fluxul de energie al corpului) ar trebui sa curga neintrerupt pe mai mult de 18 cai. Daca una este blocata, persoana ar putea resimti dureri de spate sau s-ar putea imbolnavi.

Tai-Chi se bazeaza pe trei elemente principale; mai exact: miscarea, constientizarea si respiratia.

Folosindu-se de Tai-Chi, persoanele care sufera de dureri de spate pot beneficia de urmatoarele:

Citeste continuarea articolului aici: Calmeaza instant durerile de spate cu aceste miscari Tai-Chi

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate