Care sunt cele mai in voga modele de bascheti?

Trebuie citite

Un lucru e sigur. Inca nu suntem gata sa abandonam cele mai cool si cele mai confortabile modele de bascheti. De ceva sezoane incoace, au devenit veritabile modele de incaltaminte must have de care nu mai vrem sa ne despartim.

Iata insa care sunt cele mai in voga modele de bascheti pe care trebuie sa mizezi

Baschetii albi. Pentru ca se pot purta cu absolut orice, baschetii albi sunt un veritabil must have si asta de ceva ani incoace! Cu o pereche de pantaloni, cu leggings, cu o rochie sau o fusta… se pot adapta oricarui stil si sublimeaza orice tinuta, fie ea mai sic, fie ea mai casual. Clasici, dar indemodabili sunt o valoare sigura.

Baschetii in nuante de pastel. Sunt modele de bascheti ce aduc un plus de prospetime la tine in dressing. Si sunt o tendinta imposibil de ignorat. Uni, asociati cu alb sau cu o multime de nuante de pastel diferite… nu au cum sa nu iti placa.

Chunky sneakers. Este o tendinta din lumea baschetilor care s-a impus inca din anul 2010 si care inca vor sa ramana. Modelele de chunky sneakers sunt masivi, extrem de stilati si mai ales, vazuti peste tot. Culorile pale sau modelele cu irizeuri sunt cele mai frumoase.

Citeste continuarea articolului aici: Care sunt cele mai in voga modele de bascheti?

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate