Cele 6 obiceiuri nocive care distrug sanatatea mentala

Trebuie citite

In general, sanatatea mentala a oamenilor poate fi considerata o componenta continua, progresiva si mereu schimbatoare. Nimeni nu poate fi fericit ca prin minune si ramane asa pentru totdeauna. Sanatatea mentala este afectata de fiecare decizie, actiune si reactie din viata cotidiana.Din aceasta cauza, este esential sa intelegem simplitatea obiceiurile nocive ce ne pot influenta sanatatea mentala, dar pe care avem tendinta sa le omitem.

Faptul ca nu ne-am stabilit o rutina

In calitate de adulti, s-ar putea sa nu considerati stabilirea orei de culcare un factor ce va poate afecta sanatatea mentala; insa, asta se intampla. Creierele noastre sunt niste creaturi ciudate, in sensul in care au nevoie de o rutina.

Dezobisnuirea poate induce creierul in eroare, cauzand o extenuare mentala. Este foarte greu sa va mentineti o stare mentala buna in situatia in care creierul este obosit. Acelasi lucru se aplica si in privinta pauzelor pentru mancat si a altor aspecte din rutina.

Creierul este puternic legat de toate celelalte sisteme din corp, deci, in momentul in care rutina voastra este haotica, asa va fi si creierul.

Dependenta digitala

Am mai scris cateva articole in privinta dependentei de tehnologie. In special cand vine vorba despre atasamentul fata de retelele sociale si alte surse infinite de informare. Cu cat va axati mai mult energia asupra stirilor din jur, cu atat mai putina energie veti concentra asupra propriilor persoane.

Citeste continuarea articolului aici: Cele 6 obiceiuri nocive care distrug sanatatea mentala

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate