Cele mai tari trenduri in materie de amenajari interioare

Trebuie citite

An de an tendintele evolueaza si desi moda este cel mai mediatizat sector, decorarea si designul interior nu fac exceptie.

Acesta este anul in care casa ta poate deveni naturala, cu un decor interior lipsit de artificii si cu ajutorul unor completari decorative foarte specifice care sa ii confere o nota echilibrata si moderna.

Imbinarea vietii si a muncii intr-un cadru unic in care domnesc echilibrul si armonia, este una dintre principalele provocari ale noilor tendinte de design interior.

In urmatoarele randuri de mai jos vei gasi sfaturi si idei pentru amenajarea interioara a apartamentului tau.

Paturile tip baldachin

Iti mai amintesti acel pat scos parca direct din basme, la care ai visat toata copilaria? Ei, bine, este momentul sa iti transformi fantezia in realitate.

Inainte sa investesti intr-un pat masiv, cu perdele greoaie din catifea si cadre groase din lemn masiv, analizeaza trendurile. Anul acesta, paturile minimaliste tip baldachin sunt un „must have”.

Sunt la moda cadrele usoare, discrete, din metal sau plexi, care ofera patului un aspect modern si diafan. Poti pastra elementele structurale simple sau poti adauga draperii subtiri, pentru mai multa intimitate si un look elegant, feminin si pretios.

Completeaza look-ul camerei cu mobilier simplu, din materiale similare si in nuante care completeaza aspectul general al incaperii.

Tapetul cu motive florale

Imprimeul cu flori nu este deloc o inovatie. Cu siguranta, te duce cu gandul la casa bunicii sau la designul vintage, usor prafuit si nostalgic. Ei, bine, motivele florale ale anului sunt ceva mai diferite si cu adevarat moderne.

Citeste continuarea aici: Cele mai tari trenduri in materie de amenajari interioare

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate