Coltare curbate sau in forma de L? Avantaje si dezavantaje

Trebuie citite

Intotdeauna in momentul decorarii unui living vor exista dubii privind mobilierul si accesoriile pe care sa le alegem, dar cel mai greu este sa te hotarasti daca sa achizitionezi o canapea sau un coltar.


Daca ai ales coltarul ca fiind cel mai potrivit pentru livingul tau va trebui sa alegi si ce fel de forma sa aiba, sa fie unul curbat sau in forma de L?

Deja ti-am ingreunat si mai mult situatia. Nu iti face griji, mai departe iti vom prezenta cateva dintre avantajele si dezavantajele acestora, pentru a putea lua o decizie cat mai usor.

Coltarul in forma de L

Acesta a luat nastere inca din epoca victoriana, prin alipirea a doua sau mai multe canapele, formand astfel mai mult spatiu pentru asezat. In zilele noastre este foarte popular si ideal pentru familiile numeroase, regasindu-se in diferite modele, culori si dimensiuni.

Avantaje

Sunt adaptabile datorita optiunii de rearanjare a pieselor componente, in cazul coltarelor modulare, si iti usureaza sarcina de a crea un aspect coerent in incapere. Folosesc eficient spatiul din colt sau pot fi trase spre mijlocul unui plan deschis pentru a separa zona de socializare de cea de luat masa.

Sunt ideale pentru relaxare, latura mai lunga fiind aproape la fel de ispititoare precum un pat de o singura persoana.

Coltarele extensibile se pot transforma usor intr-un pat de doua persoane, oferind spatiu suplimentar pentru oaspetii care raman peste noapte.

Citeste continuarea articolului aici: Coltare curbate sau in forma de L? Avantaje si dezavantaje

{{clean2}}

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate