Corpurile de iluminat esentiale intr-un decor elegant

Trebuie citite

Pentru a exista o armonie intre toate elementele de design din casa ta trebuie sa faci alegerile potrivite si sa tii cont de anumite aspecte.


Intrucat corpurile de iluminat pot influenta considerabil ambientul din locuinta ta, va trebui sa stii exact carui spatiu vor fi destinate si ce atmosfera iti doresti sa creezi in fiecare incapere.

In cazul in care consideri ca alegerea corpurilor de iluminat este dificila iti venim in ajutor cu cateva sfaturi si idei.

Candelabrul

De obicei, candelabrele sunt disponibile in diverse modele, avand mai multe brate, diverse finisaje si accesorii stralucitoare. Un astfel de corp de iluminat se potriveste cu atmosfera din salile de evenimente, dar si in restaurantele rafinate.

Daca iti doresti un candelabru in casa ta pentru a oferi o nota de eleganta, locul potrivit pentru acesta este un living cu tavan inalt.

Lustra

Daca iti doresti un decor elegant in living room sau in dormitor, poti alege o lustra din sticla, cu diverse finisaje, care sa ii impresioneze pe oaspetii tai. Daca optezi pentru un model sofisticat, trebuie sa tii cont de dimensiunile lustrei, astfel incat aceasta sa fie in armonie cu restul camerei.

Daca te intereseaza modelele de lustre elegante, trebuie sa te asiguri ca materialele din care sunt realizate sunt de calitate, pentru ca acestea asigura rezistenta si durabilitate corpului de iluminat. De asemenea, in functie de camera in care doresti sa amplasezi lustra, va trebui sa alegi cu atentie becurile, pentru a beneficia de lumina rece sau calda.

Veioza

Veiozele sunt mai mici decat lampadarele, asa ca le poti aseza pe masute, birouri sau alte piese de mobilier. Daca te gandesti sa iti achizitionezi o veioza, trebuie sa tii cont de faptul ca aceasta trebuie sa fie in armonie cu stilul pe care l-ai adoptat in camera respectiva.

Citeste continuarea articolului aici: Corpurile de iluminat esentiale intr-un decor elegant

{{clean2}}

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate