Cum alegi un fotoliu suspendat?

Trebuie citite

Apreciat pentru mișcarea sa de balansare extrem de relaxantă, fotoliul suspendat ne amintește de copilărie, de perioada în care ne dădeam în leagăn.

Acest mobilier de grădină, aflat la jumătatea drumului între un hamac și un scaun invită la relaxare atât pe terasă sau în grădină cât și la interior.

Pentru a avea parte de relaxarea mult visată trebuie să alegi modelul potrivit de leagan suspendat. Iată care sunt criteriile de luat în considerare în alegerea unui fotoliu suspendat.

Cum alegi un fotoliu suspendat?

Ideal pentru a profita de timpul frumos de afară și pentru a profita de o siestă beneficiind totodată de o baie de soare, fotoliul suspendat conferă un sentiment de relaxare și de confort. Se alege în funcție de câteva criterii pentru o relaxare totală.

Materialul

Spătarul unui fotoliu suspendat se declină în mai multe materiale: lemn, rășină, sau bambus.

Fiecare material prezintă avantajele și dezavantajele sale. Recomandarea noastră este aceea de a opta pentru un material ușor de întreținut și rezistent.

La fel ca și în cazul unui leagan suspendat, materialul trebuie ales cu deosebită grijă, mai ales că va rămâne multă vreme afară.

Chiar dacă un fotoliu suspendat din bambus este decorativ și corespunde stilului scandinav, nu este recomandat unei utilizări exterioare din cauza dificultății de întreținere și din cauza fragilității sale.

Citeste continuarea articolului aici.

Produse cu pret redus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai recente

Mentine-ti locuinta mereu proaspata si curata

Organizarea casei poate fi un exercitiu care iti va purifica mintea si sufletul. Aseaza toate lucrurile acolo unde le...

Articole recomandate