Functiile uleiurilor esentiale pentru diferite probleme digestive

Trebuie citite

Te bazezi pe sistemul digestiv pentru a-ti hrani corpul. De asemenea, este sistemul care va elimina diferite substante toxice si materiale reziduale din organism.Din pacate, sistemul digestiv este expus unui numar mare de probleme, din cauza faptului ca va indeplini numeroase sarcini importante in regim continuu.

De la un lucru extrem de simplu, precum indigestia, pana la probleme mai serioase, precum sindromul de colon iritabil (SCI), care se poate manifesta prin multiple simptome, aproape orice problema asociata sistemului digestiv poate avea un impact semnificativ asupra vietii unei persoane.

Chiar daca exista o larga varietate de solutii farmaceutice pentru diferite afectiuni ale sistemului digestiv, nu trebuie sa uitam de tratamentele complet naturale. Unele dintre cele mai bune implica utilizarea uleiurilor esentiale, compusi aromatici obtinuti din diferite plante, care pot oferi sistemului multiple beneficii.

Te simti stanjenit/a din cauza excesului de gaze intestinale, suferi de hemoroizi durerosi sau te chinuie ulcerul stomacal? Nu mai trebuie sa te temi. Te-ai putea baza pe urmatoarele uleiuri esentiale pentru a-ti rezolva, in sfarsit, problemele:

Uleiul esential de eucalipt

Problemele la stomac pot sa apara in urma unei mese mai copioase sau dupa consumul unor alimente iuti ori grase. Una dintre cele mai bune solutii pentru a-ti alina o astfel de criza digestiva ar fi sa bei un pahar cu apa calda in care ai diluat cateva picaturi de ulei esential de eucalipt. Aceasta combinatie te va ajuta sa scapi instant de problemele inconfortabile.

Ulei esential de cardamom

Se stie ca uleiul esential de cardamom are proprietati antispasmodice, care pot ajuta la calmarea problemelor stomacale. De fapt, te-ai putea baza pe acest tip de ulei si cand simti ca ai gura uscata sau cand iti doresti sa iti improspatezi respiratia.

Ulei esential de ghimbir

Citeste continuarea articolului aici: Functiile uleiurilor esentiale pentru diferite probleme digestive

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate