Metode naturale de eliminare a nicotinei din organism

Trebuie citite

Exista unii fumatori care sunt constienti de daunele provocate de fumat asupra propriilor corpuri si exista fumatori care nu stiu aceste aspecte. Totusi, fiecare fumator, in sufletul lui, vrea sa se lase de fumat, fie din cauze financiare sau de santate.
Ce trebuie sa stiti despre nicotina:

Nicotina dintr-o singura tigara va circula prin sistemul circulator pentru aproximativ 6 pana la 8 ore dupa ce ati fumat-o, si 42 pana la 78 de ore pana ce nicotina va fi eliminata din sistem de catre metabolism.

Cotinina, un derivat al nicotinei, va ramane in corp pentru 20 sau 30 de zile. Doar ganditi-va cat de mult timp va trece pana veti reusi sa scapati de tot acel gudron din plamani dupa ce ati fumat un pachet intreg (20 de tigari) intr-o singura zi.

Pentru a va ajuta in cautarea unei solutii impotriva efectelor nicotinei, si mai tarziu, impotriva fumatului in sine, am alcatuit o lista de alimente sanatoase ce fac minuni si va dreneaza toxinele din sistem.

Apa
Band apa, corpul nu va fi niciodata deshidratat si va fi capabil sa elimine toxinele. In timp ce nicotina va deshidrateaza, apa contracatreaza acest proces. Veti urina si veti transpira toata nicotina din corp.

Urzica
Aceasta buruiana este plina de fier, ceea ce va va ajuta sa combateti infectiile si va va proteja impotriva imbolnavirii.

Acele de pin
Acele de pin, sub forma de ceai, actioneaza precum un dezinfectant pentru gura si esofag. Totodata va protejeaza si sanatatea plamanilor.

Citeste continuarea articolului aici: Metode naturale de eliminare a nicotinei din organism

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate