Piese de mobilier care completeaza un living

Trebuie citite

Intalniri cu prietenii si familia, petreceri, dar si momente de liniste si pace, relaxare, telefoane mobile si seriale.

Toate acestea si multe altele se traiesc in sufrageria ta pe tot parcursul anului. Dar opreste-te si gandeste-te: iti place decorul sau sau ti se pare monoton? Ai schimba ceva? Crezi ca este comfortabila?

Camera de zi este una dintre incaperile din casa in care se desfasoara o mare parte din activitatile noastre zilnice, cum ar fi cititul unei carti, vizionarea televizorului sau discutiile cu oaspetii nostri despre ultimele noutati care au avut loc in viata noastra in ultimele saptamani.

Dincolo de simpla adaptare la preferintele noastre personale, mobilierul din sufragerie trebuie sa se adapteze la dimensiunile spatiului in care intentionam sa il distribuim.

Atat de importanta este aceasta incapere incat decorarea si distribuirea corecta a mobilierului este o sarcina deosebit de dificila daca dorim sa reusim sa o facem bine intr-una dintre cele mai vizibile incaperi din casa noastra.

Servanta pentru depozitare

Poti adauga o nota de distinctie unui interior modern daca, pe langa masa de sufragerie, adaugi un corp de mobilier care va servi drept servanta pentru pastrat vesela si tacamurile.

Astfel, vei avea la indemana tot ce ai nevoie pentru a aseza rapid masa. In plus, este un obiect care va atrage atentia, mai ales daca este in ton cu designul mesei.

Consola

Citeste continuarea aici: Piese de mobilier care completeaza un living

{{clean2}}

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate