Prezervativele – aliatul tau pentru siguranta si distractie

Trebuie citite

Exista o varietate incredibila de prezervative diferite disponibile astazi. Marimea, forma, materialul, culoarea, aroma, grosimea peretilor ofera o multime de variatii, exista si multe prezervative extra speciale.

Prezervativul este utilizat nu numai pentru siguranta, ci si pentru mai multa distractie. Majoritatea prezervativelor sunt fabricate din latex de cauciuc natural. Exista insa si prezervative fara latex din poliizopren, poliuretan sau Vytex.

Acestea sunt indispensabile persoanelor cu alergii sau intoleranta la latex. Prezervativele fara latex devin, de asemenea, din ce in ce mai populare in randul altor utilizatori, deoarece materialul este foarte suplu si mirosul este foarte placut.

In plus, cu prezervativele fara latex, esti mai flexibil in alegerea lubrifiantului. Cu toate acestea, este important sa retii instructiunile producatorului si sa utilizezi numai lubrifiant aprobat pentru utilizarea cu prezervativele respective.

Prezervative Durex

Durex inseamna sex real, satisfacator, care se simte bine – oriunde, oricand. De aceea, milioane de consumatori din intreaga lume au incredere in prezervative Durex. Durex este lider mondial in prezervative si lubrifianti de peste 90 de ani.

In plus fata de revolutionarea sexului in sine, prezervativele au revolutionat sanatatea sexuala globala si acestea sunt in cele din urma, esentiale pentru viata ta intima. Produsele ofera protectie impotriva sarcinii nedorite, precum si impotriva multor infectii cu transmitere sexuala, cum ar fi HIV.

Folosirea prezervativului Durex te poate ajuta sa te relaxezi si sa te bucuri de experienta. Poti folosi in acelasi timp si o jucarie sexuala pentru a starni interesul partenerului.

Fiind cel mai mare producator mondial de prezervative, Durex ofera o gama larga de prezervative la alegere, intr-o varietatea de dimensiuni, grosimi, lubrifianti si arome.

Gama de prezervative Durex permite tuturor sa modeleze fiecare experienta sexuala exact asa cum doreste si astfel, sa-si ofere o noua atitudine fata de viata. Durex utilizeaza procese sofisticate pentru fabricarea produselor sale.

Citeste continuarea aici: Prezervativele – aliatul tau pentru siguranta si distractie

{{clean2}}

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate