Puterea granelor pentru ingrijirea naturala a parului

Trebuie citite

Parul tau e lipsit de vitalitate si stralucire? Ingrijeste-l cu puterea granelor! Datorita similitudinii lor cu structura firului de par, acestea au un efect fortifiant, nutritiv si protector asupra parului si scalpului.
Meiul, graul si ovazul sunt grane minunate ce stau la baza produselor naturale de ingrijire a parului si ofera solutii pentru toate tipurile de par, de la cel normal, pana la cel uscat, deteriorat sau cu matreata, ingrijind delicat parul de la radacina pana la varfuri.

De asemenea, au un puternic efect de hranire, protejare si reparare a scalpului, in timp ce mentin stralucirea naturala a parului.

Puterea granelor este sursa naturala pretioasa a celor mai noi produse pentru ingrijirea parului de la Weleda!

Produsele cu cereale de la Weleda NU contin silicon, tenside, derivati din petrol sau materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi, parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici. Protejeaza nu doar scalpul si parul, dar si mediul inconjurator!

Puterea de fortifiere si regenerare a granelor se regaseste in formulele superioare create de Weleda de-a lungul a zeci de ani de experienta si pe baza unei abordari holistice unice in lume, care sustine misiunea de a face posibila armonizarea sanatatii cu frumusetea naturala.

Utilizand tehnologii de ultima generatie, Weleda combina tainele naturii cu formulele performante pentru ingrijirea naturala a parului. Produsele sunt supuse unor teste superioare de eficacitate. Calitate germana!

Bazata pe selectarea atenta a plantelor, noua gama de ingrijire a parului Weleda ofera o ingrijire profesionala, sanatoasa si completa.

1. Sampon natural cu mei pentru par normal

Samponul de ingrijire pentru par normal cu extracte de mei, ulei de macadamia bio si salvie bio curata parul si scalpul cu delicatete.

Citeste continuarea articolului aici: Puterea granelor pentru ingrijirea naturala a parului

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate