Sfaturi de amenajare pentru o baie mica

Trebuie citite

Nimic nu este atat de inconfortabil ca acele bai mici, in care pare ca nu este loc pentru nimic. Cu aceste sfaturi simple nu le vei mari dimensiunea, dar cu siguranta asa va parea.

Daca exista o incapere care reprezinta intotdeauna o provocare, chiar si pentru cel mai experimentat designer de interior, aceasta este baia mica, pentru ca nimic nu scoate la iveala ce e mai rau din noi ca lipsa de spatiu.

Baile sunt spatii functionale si, ca atare, uitam adesea acest lucru in ceea ce priveste designul. Acest lucru se intampla adesea in cazul bailor mici, a caror lipsa de spatiu si de ambient poate face ca spatiul sa fie putin sufocant.

O baie mica ar trebui sa fie functionala, fara a neglija stilul, vizand confortul si comoditatea, deoarece acest lucru este esential in orice baie, indiferent de dimensiunea acesteia.

De aceea, iti impartasim aceste idei pe care le poti pune in practica imediat, astfel incat baia ta sa para un pic mai mare decat este in realitate.

Opteaza pentru o cada moderna

Cel mai important lucru este sa gasesti echilibrul intre estetica si functionalitate. Pentru amenajarea unei bai mici, accentul trebuie sa cada pe functionalitate, cu ajutorul unor instalatii sanitare potrivite.

Aspectul estetic este la fel de important, pentru ca baia sa se transforme intr-o camera atragatoare. Intr-o baie de dimensiuni reduse, incearca sa maximizezi spatiul de care dispui.

Prima idee are legatura cu renuntarea la cada. Chiar daca ti-ai dori sa petreci o seara relaxanta intr-o cada plina cu spuma, ia in calcul ca aceasta iti ocupa mult loc.

Asa ca mai bine alege o cabina de dus pentru usurinta in curatare si economia de apa la fiecare utilizare. Sunt de preferat cele cu pereti din sticla, pentru a crea impresia de spatiu mai larg.

Alege WC-ul incastrat in perete

Pentru ca fiecare centimetru conteaza, alege elemente care te ajuta sa castigi spatiu. Astfel, ascunde rezervorul WC-ului, pentru ca baia sa devina un loc mai generos.

Citeste continuarea aici: Sfaturi de amenajare pentru o baie mica

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate