Sfaturi pentru a alege muzica potrivita antrenamentelor

Trebuie citite

Muzica a facut parte dintotdeauna din vietile noastre de zi cu zi. Ne confera o anumita stare de bine, indiferent daca invatam, suntem pe drum, la munca sau cand ne indeplinim programul de antrenament. Daca va faceti exercitiile la o sala de forta, cel mai probabil ca ati vazut si alte persoane cu castile pe urechi, ridicand de fiare.Pentru ei, muzica actioneaza precum un factor motivational atunci cand isi fac antrenamentele.

Intrebarea pe care s-ar putea sa vi-o puneti este cum sa alegeti muzica potrivita pentru antrenamentele la sala. Avem noi cateva sfaturi pentru voi.

Incepeti cu melodia potrivita

Prima melodie din lista va va ajuta sa va setati un ritm pentru programul de antrenament, asa ca alegeti una mai rapida sau una motivationala, care va va ajuta sa incepeti incalzirea muschilor.

Ramaneti pozitivi

Un alt sfat pentru crearea listei voastre de ascultare din timpul antrenamentului este ca melodia ce urmeaza dupa cea de incalzire sa fie una incurajatoare, cu un ritm mai rapid. Alegeti melodii cu ritmuri alerte pentru a va mentine nivelul de energie cat mai sus.

Combinati melodiile

Expertii in fitness si cei in muzica recomanda sa combinati lista de ascultare pentru a nu va plictisi de cantecele voastre. Puteti pune lista in modul aleatoriu pentru a va face sa ghiciti ce urmeaza sau puteti cauta melodii pop, rock, dance, jazz sau orice alt gen care va place si care are un ritm mai rapid.

Schimbati viteza

Citeste continuarea articolului aici: Sfaturi pentru a alege muzica potrivita antrenamentelor

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate