Sfaturi pentru amenajarea zonei de receptie

Trebuie citite

Una dintre primele si cele mai importante senzatii pe care le produce o companie sau o afacere este aspectul zonei de receptie.

Imaginea unei organizatii este puternic reprezentata de zona in care este primit clientul. Prin urmare, este esential sa stii cum sa o organizezi astfel incat perceptia sa fie placuta si pozitiva, ceea ce plaseaza clientul intr-o pozitie favorabila fata de companie si, prin urmare, joaca un rol fundamental in dezvoltarea primilor pasi pentru o colaborare comerciala fructuoasa.

Ambientul si distributia mobilierului adecvat in aceasta zona de receptie trebuie sa fie considerate elemente importante pentru a crea un mediu primitor, cald, de incredere, care sa favorizeze, pe scurt, relatiile de afaceri.

Trebuie sa ai grija de fiecare detaliu al decorului pentru ca pacientii sau clientii tai sa se simta in largul lor si relaxati in timp ce asteapta sa fie primiti.

In aceasta postare iti oferim cateva dintre sfaturile utile dar si fundamentale pentru a decora o sala de asteptare speciala, careia sa nu-i lipseasca niciun detaliu.

Curatenie ireprosabila si usor de mentinut

Inainte de a te gandi la aspectele estetice, asigura-te ca receptia ta se poate mentine intr-o stare impecabila, pe tot parcursul zilei.

In materie de tapiterie, alege materiale usor de curatat, eventual piese cu fete sau huse detasabile pentru canapele si fotolii. Evita, pe cat posibil, mobila de culoare alba, aceasta fiind foarte dificil de pastrat in stare imaculata.

Apoi, renunta la ideea de covor pufos, cu fir lung, caci acesta atrage si mentine foarte mult praf, par si alte reziduuri aduse din mediul exterior. Opteaza, in schimb, pentru un parchet de calitate sau chiar o mocheta in tonuri calde, cu fir foarte scurt.

De fiecare data cand iei in considerare o piesa de mobilier sau un accesoriu, intreaba-te daca se potriveste acestor principii: durabil si usor de curatat.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru amenajarea zonei de receptie

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate