Sfaturi pentru iluminarea corecta a locuintei

Trebuie citite

Unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate in considerare in designul si decorarea interioarelor este iluminatul.

Intentia urmarita si efectul obtinut pot varia substantial din cauza utilizarii incorecte a luminii. Prin urmare, decorarea si iluminatul merg mana in mana; nu este posibil sa obtinem un rezultat bun daca le separam.

Iluminatul va juca intotdeauna un rol decisiv in armonia unui loc. Prezenta sa in case si spatii determina o stare de spirit.

Locurile intunecate tind, prin natura lor, sa fie depresive si lipsite de emotii. Prin urmare, daca stii cum sa faci o buna utilizare a iluminarii in camere, cu atat mai buna va fi atitudinea ta fata de propria viata.

Pentru living

Intr-o camera de zi, combinatia de decor si iluminat devine mai complexa, deoarece exista diferite puncte de interes.

Iluminatul general cu lumina difuza indreptata spre pereti ofera o imagine de ansamblu a incaperii. Lampile de masa creeaza o atmosfera invaluitoare in zona de conversatie, in timp ce lampile de podea sunt ideale pentru colturile de lectura.

Atunci cand te uiti la televizor, corpurile de iluminat ar trebui sa fie plasate in spatele ecranului pentru a evita reflexiile si deteriorarea vederii.

Pentru dormitor

Dormitorul este cea mai frecventata incapere din casa, fiind dedicata relaxarii si odihnei.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru iluminarea corecta a locuintei

Cele mai recente

10 Electrocasnice de Avangardă pentru Bucătăria Modernă

Într-o lume în care tehnologia evoluează cu rapiditate, bucătăria nu este o excepție. Electrocasnicele de avangardă transformă modul în...

Articole recomandate