Povestea Jason incepe in 1959 odata cu distribuirea produselor profesionale si naturale din New York catre studiourile de film din Hollywood. Promisiunea catre consumatori era oferirea de alternative fata de produsele mass-market, dependente de chimicale.
In prezent Jason a devenit un brand de top in intreaga lume, avand reprezentante in SUA, Marea Britanie si Japonia.

Echipa Jason creeaza cu meticulozitate produse cosmetice bio si naturale (sampoane, creme de fata, creme de corp, geluri de dus, produse de styling, sapunuri) care au grija de corpul nostru, respectand in permanenta codul de onoare al companiei:
– selectarea ingredientelor naturale sigure, sanatoase, eficiente;
– produse netestate pe animale;
– inovatie si progres permanent.

Valoarea intrinseca a acestei companii vizionare este de a oferi produse naturale pure, cu ingrediente organice atat de benefice pentru sanatatea corpului nostru.

Motivele pentru care vei indragi cosmeticele Jason

1. Sunt naturale si sanatoase. Produsele Jason provin din propria fabrica, liniile de productie fiind supuse unui control total asupra calitatii.

Toate ingredientele provenite din plante sunt atent selectionate si supuse unui control strict la fiecare livrare (teste clinice si tehnologice cu infrarosii) pentru a evita aparitia impuritatilor.

Fabrica Jason din Culver City, California este procesator organic certificat, fiind primul producator de cosmetice care a primit aceasta certificare de la Californian Certified Organic Farmers Certification.

2. Sunt eficiente. Te vei bucura de blandetea ingredientelor naturale. Deodorantele nu contin aluminiu, sunt cremoase, lasa pielea sa respire si nu blocheaza transpiratia, un proces natural, firesc si sanatos.

Cu un miros delicat, gelurile de dus si sapunurile lichide sunt foarte vascose si e nevoie de o cantitate mica pentru o singura spalare. In plus nu usuca deloc pielea! Cremele Jason hidrateaza puternic, miros discret si se absoarb repede in piele, fara a incarca.

Produsele pentru ingrijirea orala sunt si ele excelente. Pastele de dinti naturale nu contin fluor, lasa respiratia proaspata si albesc dintii in mod impecabil. Apa de gura este minunata in combinatie cu pasta de dinti.

3. Produsele vin in cantitati mari. Este evident ca producatorii sunt americani, deoarece toate ambalajele sunt uriase, gelurile de dus, deodorantele, pastele de dinti, cremele de fata sunt de doua ori mai mari decat majoritatea produselor disponibile pe piata.

Deodorantele au 75g si, aplicate zilnic, pot fi folosite aproximativ 3 luni. Pastele de dinti vin intru-un tub urias (170g), sunt concentrate asa ca trebuie utilizata o cantitate mica pentru periaj. Gelurile de dus iti vor rasfata pielea si simturile o perioada indelungata avand in vedere ambalajul de 900ml.

4. Raportul calitate-cantitate-pret este excelent. Produsele Jason fac parte din categoria produse naturale, bio cu preturi foarte decente, tinand cont de cantitatile mari disponibile pe piata si eficienta lor ridicata.

5. Garantia ca niciun produs nu te va dezamagi.