Blocurile de prindere din plastic Lego Duplo sunt motivul pentru care compania Lego se poate numi cel mai mare producator de jucarii din lume. Depozitul companiei daneze contine acum peste 51.000 de piese diferite, fiecare fiind numarata individual, cu o imprimare sau un autocolant diferit.


Cu toate acestea, de cand a fost fondata in 1954, Lego a produs pana astazi peste 700 de miliarde de blocuri. In detaliu, aceasta inseamna ca in fiecare zi sunt produse in jur de 200 de milioane de piese in intreaga lume.

Compania vinde diverse sisteme modulare pentru copii de la varsta de 18 luni. Ceea ce se remarca in mod deosebit la seturile Lego Duplo, este ca acestea amintesc de filme de succes precum Star Trek sau Transformers.

Ca rezultat, seturile de constructii la scara mica fac apel la inginerii in constructii pentru hobby-uri adulte.

Lego Duplo tren

Lego Duplo tren este un tren cu aburi, care cu motorul sau „Push & Go” ofera o distractie speciala. Copiii mici se transforma in soferi de tren – cu ajutorul motorului intuitiv „Push & Go”.

Trenul se deplaseaza inainte sau inapoi impingandu-l usor. Daca este tinut sau ridicat de pe sine, motorul se opreste automat. Cele cinci pietre functionale colorate pot fi asezate de-a lungul pistelor.

Un semnal poate suna, luminile pot fi aprinse si oprite, directia de deplasare poate fi schimbata sau trenul poate fi realimentat. Acest set Lego Duplo include o gara, o autobasculanta de carbune, doua figuri Duplo, plus o figura de animale si o cale de tren de jucarie simpla, astfel incat copiii sa se poata distra mult cu un tren de jucarie clasic.

Lego Duplo animale

Lego Duplo animale invata copilul despre lumea animalelor de la ferma, prietenoase. Impreuna cu parintii, copilul poate imita sunetele de oi, iepuri, capre si porci si pot construi un grajd pentru animale cu piesele colorate Duplo.

Exista chiar si o floare mare pe care animalele o pot adulma si ciuguli. Copilul tau invata despre nevoile animalelor intr-un mod jucaus. Abilitatile de baza de constructie sunt practicate la construirea hambarului.

Lego Duplo casa jocurilor

Cu Lego Duplo casa jocurilor, nu exista limite pentru imaginatia copilului tau. Pe 3 etaje, copilul poate amenaja bucataria, baia si dormitorul dupa propriul gust. Datorita tapetului interschimbabil, fiecare camera poate fi proiectata individual.

Lego Duplo casa jocurilor este formata din 83 de parti si contine 3 figuri Duplo, cum ar fi mama, tatal si fata. Are bucatarie, baie si dormitor. Bucataria este echipata cu usa din fata, sertare si dulapuri, paine, fructe, o cratita si un ibric de cafea.

Baia are toaleta, chiuveta cu sertar si cada cu perdea de dus. In dormitor vei gasi usi de balcon si 3 paturi cu saci de dormit. In plus, o masa, scaune, cutie postala, pietre imprimate si o pisica sunt incluse in pachet.

Blocurile de constructie Lego Duplo sunt fabricate din plastic durabil si sunt ideale pentru mainile copiilor mici – fie pentru stivuire, constructie sau lipire. Lego Duplo casa jocurilor are aproximativ 40 cm inaltime, aproximativ 26 cm latime si este potrivit pentru fetita ta de la varsta de 2 ani.

Lego Duplo pompieri

Lego Duplo pompieri contine o cladire compacta cu cateva detalii, care ofera o multime de optiuni de joc. Masina de pompieri vine cu o unitate de lumina si sunet. Figurile pompierilor pot trage bucati mici de apa Lego cu dispozitive speciale de stingere si astfel pot stinge focul.

Lego Duplo pompieri ofera multe optiuni de joc intr-un spatiu mic. Diversele efecte speciale ofera varietate. Brigazile de pompieri Lego Duplo functioneaza conform binecunoscutului principiu al pieselor de joc conectabile, doar Lego Duplo are o dimensiune intreaga mai mare si prin urmare, este potrivit si pentru copiii mici.

Seturile de joc disponibile sunt de obicei potrivite pentru copii cu varsta de 18 sau 24 de luni. Jucariile de stingere a incendiilor de la Lego Duplo sunt considerate valoroase din punct de vedere educational si incurajeaza gandirea creativa si imaginatia spatiala.

{{clean3}}

4 thoughts on “Lego Duplo pentru distractia copiilor

  1. Este evident ca autorul s-a documentat temeinic inainte de a redacta acest articol, iar asta se reflecta in calitatea informatiilor prezentate. Recomand acest articol tuturor celor interesati de acest tip de produse.
  2. Mentionarea experientelor personale ale autorului cu produsul a adaugat un plus de credibilitate articolului. Mi-au placut ideile de utilizare prezentate si am fost inspirat sa incerc si eu acest produs.
  3. Am fost impresionat de modul in care au fost prezentate comparatiile intre acest produs si alte produse similare de pe piata. Acest lucru m-a ajutat sa inteleg mai bine avantajele oferite de produsul recomandat.
  4. Articolul este foarte informativ si detaliaza foarte bine beneficiile utilizarii produsului prezentat. Mi se pare interesant faptul ca autorul a inclus si parerile unor experti in domeniu pentru a sustine argumentele prezentate.

Comments are closed.